hambood_حلیم بادمجان

دستور پخت حلیم بادمجان

حلیم بادمجان یکی از مهم ترین غذاهای محلی کرمان و اصفهان محسوب می شود که مواد اصلی تشکیل دهنده این غذای لذیذ بادمجان ، گوشت و عدس است . در اینجا به دستور پخت این غذا اشاره میکنیم .

نکات تغذیه ای :
بادنجان ملین است ؛ یعنی معده و روده ها را نرم می کند .
بادمجان پخته شده  برای طحال و اخلاطی که در آن جمع می شود بسیار سودمند است .

مواد لازم برای پنج تا شش نفر :
گوشت بی استخوان : نیم کیلو
بادمجان قلمی : ۱۲-۱۰ عدد
عدس : ۲۵۰ گرم
پیاز سرخ شده : به میزان دلخواه ( بسته به طبع غذایی اشخاص)
کشک ساییده غلیظ : ۲ یا ۳ فنجان
گردوی چرخ شده : ۱٫۲ فنجان
زعفران ساییده : ۱٫۲ فنجان
سیر داغ :به میزان لازم
نعناع داغ :به میزان لازم
نمک و فلفل : به مقدار کافی
طرز تهیه :
گوشت را پس از شستن تکه تکه میکنیم ، و با کمی روغن  تفت می دهیم .
سپس همراه پیاز سرخ شده و سه لیوان آب ، روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد.
بعد از نیم پز شدن گوشت ، عدس خیس خورده را به آن اضافه می کنیم .
بعد بادنجان های سرخ شده را به گوشت و عدس پخته اضافه می کنیم تا بادنجان ها هم بپزد و آب آن بخار شود .
سپس با گوشت کوب ، آن را می کوبیم تا کاملا” له شود.
حلیم را روی حرارت فر قرار می دهیم و کمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم کشدار شود.
به تدریج کشک را به آن اضافه کرده و مرتبا” آن را هم می زنیم تاحلیم بجوشد و ته نگیرد .
روی حلیم را با کمی گردو، کشک، نعناع داغ و سیرداغ تزئین می کنیم .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>